for my good old buddy i spent my last dime

no mis… ma tean seda lugu mingi pool nädalat… juba on ära leierdunud ikka korralikult. Leierdunud ja leierdub veel edasi. Ribadeks ära. Ribadeks isegi vähe öelda, tõenäoliselt tuleb sellest jahu ikkagi, millest kastet või pannkooke mingi, vastavalt kas õhtu või hommik, meisterdada.

JAHU ma ütlen.
Võib olla seostan lihtsalt ennast selle lauluga nii hästi? Öelge, kuidas on see võimalik, et mida rohkem hakkab raha sisse tulema seda suuremaks defitsiit sellest läheb? Ja ma ei räägi siin sissetulekute/väljaminekute suurusest – Kui raha vähe(no mis ta nüüd nii vähe on) tuli juhtus kuu viimastel päevadel ikka, et pidi söömise kategooriliselt lõpetama – sai hakkama. Sain eelmine kuu 30% palgatõusu + preemia. Preemia aitas eelmine kuu ära elada, kuid nüüd… netipank näitas juba eelmise nädala lõpus(täna on teisipäev ja 14.) kolmekohalist arvu, millest kaks kohta peale koma on. Kolm eeku!?! Ja irooniliseks muudab kogu selle loo veel miinus kontoseisu ees… Ergo raha on kuradist, pahapaha ning kõik jutud a la “Money can’t buy you…” etc. on tõsi. Jahh, ma ise ka tegelikult ei usu seda – järgmine kuu hakkan korralikuks… mida iganes ka see ei tähendaks.
Dollar kuluks ära küll.
Tollel lool on paar head kaverit ka. Üks neist. Viimasele sattusin kahtlast, päevavalgustkartvat ja juhuslikku teed pidi peale(tsss, ära kellelegi räägi).

~ kirjutas sleepingisoverrated &emdash; 14. aprill, 2010.

Lisa kommentaar